Heti horoszkóp: (2023. jún. 1. - 2023. jún. 7.)

2023. jún. 1.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Próbáljon meg mindenkivel barátságosabban viselkedni a környezetében. Így nemcsak a népszerűsége mutatkozik meg jobb fényben, hanem jobban is érzi magát a bőrében.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Magabiztos fellépésével most sokakat meg tud győzni a munkahelyén a saját igazáról. Előbb-utóbb belátják a kollégái, hogy ön jót akart mindenkinek.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Merengő kedvében jár mostanában. A régi idők emlékei körül forog az agya, és nem tudja, hogyan zökkenjen vissza a valóságba. A társasági élet talán segíthetne ezen valamit.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
A nyári szabadsága akár arra is jó lesz, hogy végre elmerüljön az olvasási élményekben. Ne hanyagolja el ezt a kedvtelését, hiszen napozhat is közben.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Most az lesz a legnagyobb gondja, hogy minél előbb megszerezze mindazt a tudást, ami az anyagi gyarapodásához szükséges. Ha igyekszik, nem marad le semmiről.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Ha úgy érzi, nincs meg a kellő egyensúly a párkapcsolatában, akkor sürgősen tegyen érte valamit. Elképzelhető, hogy az irigyei összesúgnak a háta mögött.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Ne engedje mindenféle mendemondákkal rombolni a lelkivilágát. Találjon ki egy jó módszert arra, hogy miként tudná elengedni a füle mellett a negatív megjegyzéseket.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Nemcsak a nassolás, hanem a napozás is következményekkel járhat, ha nem figyel oda eléggé magára. A mértéket tartsa be minden téren, és akkor nem lesz baj.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Szemmel láthatóan nőtt a vonzereje, amióta kijár napozni a Csónakázó-tóra. Ha netán késztetést érez új fürdőruha vásárlására, ne töprengjen rajta sokáig, hanem vásárolja meg.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Ön is érzi, a kitartásával némi baj van mostanában. Tudja jól, hogy szemesnek áll a világ, és ha sokat lustálkodik, akkor nem éri el a célját.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Már látszik a testtartásán, hogy nagyon várja a pihenést, a nyári szabadságot, a környezetváltozást. Készüljön fel rá anyagilag és jó tervekkel egyaránt.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Mint mindenkinek, önnek is lehetnek rossz szokásai. Szabaduljon meg tőlük minél előbb, és gondtalanul élvezze családjával együtt a nyár örömeit.