Heti horoszkóp: (2023. máj. 19. - 2023. máj. 26.)

2023. máj. 22.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Némi zavar keletkezhet a tisztánlátásában. Ezt azonban nem egy szembetegség okozza, érzelmi életét egy rossz hír bolygatja fel. Önnek kell rájönnie, hogy igaz-e vagy sem.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Egyre jobban alakulnak a dolgai. Spórolnia nem kell, akár egy új vállalkozást is beindíthatna. Gondolkodjon el ezen még a nyári szabadsága előtt.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Most is számíthat a megérzéseire. Ha az ösztönei azt súgják, hogy halassza el az ingatlaneladással kapcsolatos terveit, akkor tegyen úgy. Ne foglalkozzon vele mostanában.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Időnként nem árt alaposan átgondolni azt is, hogy kinek, mit mond el az ember. Ha nem elég óvatos, az irigyei lelketlenül meghiúsíthatják az eredményesnek ígérkező terveit.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Ha az anyagiak kerülnek szóba, ön is érzi, hogy nem áll a helyzet magaslatán. Éppen ezért mostanában csak a legszükségesebb dolgokra adjon ki pénzt.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Mivel a kommunikáció nem tartozik az erősségei közé, időnként félreértheti a párja. Igyekezzen ezt tisztázni vele és próbálja meg kifejezni magát világosan, és egyértelműen.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Számíthat egy közeli ismerőse rosszindulatú megjegyzésére. Ne engedje el a szavait szó nélkül a füle mellett, hanem kellő határozottsággal mondja el neki a véleményét.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Akár munkahelyváltoztatáson is gondolkodhat, mert egy olyan lehetőséget ajánl fel önnek valaki hamarosan, amit nyugodt szívvel elfogadhat. Csak szedje össze magát, mielőtt igent mond.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Ne feledkezzen meg arról sem, hogy a gyermekeinek időnként babusgatásra, dédelgetésre is szüksége van. A zsebpénzzel, az ajándékokkal nem lehet mindent megoldani.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Mostanában úgy érzi, hogy csalódott minden barátjában. Ne szomorkodjon emiatt, hisz most az a legfontosabb, hogy nincs semmi probléma az egészségével.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Jobban is vigyázhatna magára. Félelemből, vagy lustaságból semmiképpen se odázza el a szükséges orvosi vizsgálatot, mert azt nem lehet megkerülni, vagy hosszú időre elhalasztani.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Elképzelhető, hogy csalódni fog egy olyan közeli ismerősében, akitől sok szépet remélt. Az ígéreteiből csupán annyit higgyen el neki, amennyit teljesíteni is képes.