Segítik a magyar pályázókat az uniós források megszerzésében

facebook megosztás

A Magyar Fejlesztési Központ információkkal koordinálással, operatív munkával segíti a magyar pályázókat abban, hogy sikeresen szerepeljenek a Brüsszelből közvetlenül elnyerhető uniós források megszerzésében - hangsúlyozta Kiss Antal, a közvetlen közösségi forrásokkal kapcsolatos koordinációs feladatok ellátásáért felelős miniszteri biztos.

Kiemelte: a Magyar Fejlesztési Központ magyar nyelven, témakörönként összegyűjtve teszi közzé a brüsszeli pályázati kiírásokat honlapján, a sikerességet mutatja az 1 millió oldalletöltés.
Sokat számít, hogy magyarul is olvashatók a brüsszeli pályázatok, ezzel bátorságot adnak a pályázóknak a jelentkezéshez - tette hozzá.
A jövőről szólva a miniszteri biztos kiemelte, hogy az Európai Unióban 2021-től új programozási időszak következik, nagy valószínűséggel Magyarország az operatív programban kevesebb forrást kap, ugyanakkor a közvetlen források felhasználásában összegyűlő tapasztalat hozzájárul majd a sikeres magyar részvételhez a közvetlen uniós források felhasználásában.

MTI - Kanizsa

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.