Kortalan szépség

facebook megosztás

A divat és a szépség jegyében telt az idősek heti rendezvénysorozat keddi napja. A HSMK-ban előadásokkal, vásárlással, szépségápolási tanácsokkal várták az ezüstkorúakat.

Fodrász, pedikűrös, manikűrös és divattanácsadó is várta az időseket délelőtt a HSMK-ban. A tematikus nap mottója a „Kortalan szépség” volt. Gerencsér Györgyné, a Nagykanizsai Nyugdíjas Pedagógusok Klub vezetője kérdésünkre elárulta: „Nagyon sok programot állítottak össze az idősek hetével kapcsolatosan, hétfőn volt a sport napja, amin minden nyugdíjas csoport részt vett a vetélkedőn, nagyon jó eredménnyel. A keddi nap folyamán pedig az egészséges életmóddal, a táplálkozással, a szépséggel, az öltözködéssel kapcsolatban kapunk tájékoztatást."

A szervezők az „Idősekért Nagykanizsán” Ünnepi Hét minden elemét úgy állították össze, hogy minél több nyugdíjas szórakozhasson a programokon. „Amikor az idősekre gondolunk, akkor legtöbbször a betegség meg az, hogy egészségesek maradjanak, jut az ember eszébe. Úgy gondoltuk, hogy ebből egy kicsit elég. Adjunk olyat az idősödő hölgyeknek, ami a kortól függetlenül is érdekli őket" – fogalmazott Bagarus Ágnes, a Humán és Hatósági Osztály vezetője. Az idősek heti programsorozat szerdán a gyalogló világnapi rendezvénnyel folytatódik.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.