Újabb örömteli szezonnyitó

facebook megosztás

A DVL Baby A (2007-ben és később született fiatalok) Vízilabda Bajnokságának B-csoportjában az első fordulót rendezték, melynek programjában a Kanizsa VSE reménységei a Dunaújváros ellen mérkőztek a kanizsai uszodában.

Kanizsa VSE - Dunaújvárosi FVE 10-6 (3-0, 4-3, 3-0, 0-3)

Kanizsa VSE: Molnár Áron – Sneff Botond 2, Bukovics András 1, Mavolo Áron, Kiskó Márk, Tátrai Dániel. Csere: Tuboly Csongor, N. Horváth Zsigmond 4, Veit Márton 1, Varga Martin 1, Nagy Barnabás, Révész Dávid, Ur Zétény 1. Edző: Szabó Szilárd.

- A vízilabdázóink baby „B” korosztálya után a baby „A” korcsoportunk is hazai medencében kezdte a szezont – kezdte értékelését Szabó Szilárd, a fiatalok edzője. - A bemutatkozásra a Dunaújváros gárdája ellen került sor és magabiztos, helyenként tetszetős játékot mutatott csapatunk, végig irányítva a mérkőzést. Az első és harmadik negyedekben a támadások mellett a védekezés is tökéletesen ment, ugyanakkor a második és negyedik játékrészekben akadtak még hibák. A bajnoki után még vívtunk egy edzőmeccset a Kaposvári VK növendékeivel, azon egy, a záró dudaszó pillanatában dobott góllal a somogyiak nyertek.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.