Kicsik és nagyok együtt készítettek őszi dekorációkat a HSMK-ban

facebook megosztás

A tanszünet utolsó napján a kreativitásé volt a főszerep a művelődési központban, az érdeklődők különböző díszeket készíthettek. A játszóház mai programját az évszaknak és a közeledő adventi időszaknak megfelelően alakították ki a szervezők. – Őszi falevelekből, termésekből terveztük a játszóház programját. A falevelekből virágcsokrot készítettünk, valamint kis vázát is hozzá. Ajtódíszt és ablakdíszt is lehetett készíteni a mai alkalommal - tette hozzá Horváthné Gelencsér Edit, a HSMK intézményegység-vezetője. A programot a szülők és a gyerekek egyaránt élvezték.

 

Bardócz Adél édesanyjával, nagymamájával és testvérével érkezett. – Csokrot csináltunk, ami falevelekből készült, és csinálok hozzá egy vázát kartonból, és színes papírral bevonom.

A foglalkozás azért is hasznos volt, mert a gyerekek játékos formában fejlesztették kézügyességüket és kreativitásukat.

– Mindig megmutatják a hölgyek, akik ügyes kezűek, hogy mit lehet készíteni, most éppen őszi falevelekből, termésekből. De voltunk itt „nyuszizni”, „télapózni” is, tehát minden ünnepkor kihasználjuk ezt a lehetőséget. A gyerekek is így ügyesednek, fejlődnek, és együtt vagyunk, ez nekünk is egy jó program - mondta Maresch Szilvia, aki rendszeresen részt vesz családjával az ehhez hasonló programokon.

Az intézményben a jövőben is szerveznek hasonló tematikájú játszóházakat.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.