Követendő példa, sikeres volt diákok a Keriben

facebook megosztás

Megla Rózsa, az egyik legfoglalkoztatottabb magyar divattervező volt az ,,Én is a Keriből indultam" című rendezvény vendége. Az iskola egykori tanulója a mai diákoknak mesélt karrierjéről.

A Thúry-iskola 160 éves évfordulója alkalmából szervezeték a programot. A célja az volt, hogy a mostani diákoknak követendő példát mutassanak. – Szeretnénk, hogy diákjaink kellő motivációt kapjanak, illetve tudjuk számukra azt bemutatni, hogy akik itt végeznek – akár ezen a pályán, akár pályamódosítással – sikeres emberek legyenek, és elégedett, boldog felnőttekké váljanak - fogalmazott Majorné Jakabfi Éva, az NSzC Thúry György Szakképző Iskolája szakmai igazgatóhelyettese.

Megla Rózsa – a Thúry-iskola egykori tanulója – francia és olasz anyagokból tervez egyedi kivitelezésű ruhadarabokat, amelyek itthon és külföldön is kedveltek a sztárok körében. – Amit ki tudnék emelni, az az, hogy mindenki találja meg a szenvedélyét, hogy mihez van leginkább kedve és affinitása. Lehet, hogy ahhoz esetleg az út egy picikét kacskaringós, mint esetleg az én esetemben. De, ha valakinek a hobbija lesz a szakmája, akkor én azt gondolom, hogy azt maximális szenvedéllyel tudja végezni - mondta Megla Rózsa divattervező.

Az iskola vezetői azt tervezik, a tanév során folytatják az ,,Én is a Keriből indultam" című programot, visszahívva ma már sikeres korábbi diákokat.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.