Megújult az Alsópáhok - Nemesboldogasszonyfai út

facebook megosztás

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában megújult a 73174-es jelű Alsópáhok - Nemesboldogasszonyfai út mintegy 800 méteres szakasza. A felújítás miatt javult a község elérhetősége, csökkent az utazási idő, emelkedett a közúti és a közösségi közlekedés szolgáltatási színvonala.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a felújítás elvégzésére megkötött szerződés alapján Zala megyét érintően a 73174-es jelű Alsópáhok - Nemesboldogasszonyfai út felújítására 2017 augusztusában adta át a munkaterületet, amely alapján 800 méter hosszan, 70 millió forint hazai forrásból zajlott a kivitelezés.

A munkálatok során 800 méter hosszon burkolatszélesítés és új aszfalt rétegek építése történt két rétegben. A beruházásban megtörtént a vízelvezetési létesítmények felülvizsgálata és jó-karba helyezése is. A projekt tartalmazta ezen kívül az útpadka mart aszfalttal történő nemesítését, teherbírásának fokozását, továbbá a kapubejárók, aknafedlapok szintre emelését. A felújított útburkolatra új forgalomtechnikai jelzések kerültek, valamint a meglévő közlekedési jelzőtáblákat is kicserélték.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. köszöni a lakosság megértését és türelmét az építés alatti forgalomkorlátozások során tapasztalt figyelmes közlekedésért.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.

 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.