Tehetséggondozás

facebook megosztás

Az örömteli tanulásról és tanításról, illetve az unott gyerekek motiválásáról szóló foglalkozást tartottak a BLG-ben. A Minősített Tehetséggondozó Műhely címmel rendelkező gimnázium tegnapi programja a pedagógusoknak szólt.

Az interaktív foglalkozást a Kamasztér Alapítványt létrehozó személyiségfejlesztő tréner vezette. - Ebből a tapasztalatomból - amit 15 éve folytatok az alapítványnál meg egyéb helyeken is – szedtem össze ezt a másfél órát nektek. Amit szívből ajánlok – mondta Balog Edina Anna személyiségfejlesztő tréner.

A gimnázium igazgatója reméli, még jobb lesz a tehetséggondozás az intézményben. - Ahol örömteli a tanítás, ott örömteli a tanulás. És ez a viszony oda-vissza működik. És a pszichológus előadásának témája is pontosan ez, mert tanulni sosem késő. Még egy 48 év átlagéletkorú iskolával sem, egy kicsit magunkat segítve, ápolva sok évszámú tanáréveinket. Szóval ez is cél volt, a két előadás megszervezését illetően, remélem, mindezekből a gyerekek is profitálnak majd – fogalmazott Balogh László, a Batthyány Lajos Gimnázium igazgatója.

A következő műhelyfoglalkozás az erőszakmentes kommunikációról szól majd.

 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.