Továbbra is jó formában

facebook megosztás

A DVL Baby „B” Vízilabda Bajnokság (a 2008-ban és később születettek számára kiírt) B csoportjának harmadik fordulójában a Kanizsa VSE Dunaújvárosba látogatott.

Kanizsa VSE (2.) - Kaposvári VK (3.) 11-6 (6-0, 0-3, 5-0, 0-3)

Kanizsa VSE: Szörcsök Mátyás – N. Horváth Zsigmond 4, Veit Márton 2, Ur Zétény 3, Kurucz Lázár 1, Horváth Patrik. Csere: Kiskó Máté, Varga Martin 1, Zámbó Márk, Németh Zsombor, Bende Ágoston, Sneff Csanád, Mándli Lara. Edző: Szabó Szilárd.

Dunaújvárosi FVE (4.) – Kanizsa VSE (2.) 11-5 (0-5, 2-1, 3-3, 0-2)

Kanizsa VSE: Szörcsök Mátyás – N. Horváth Zsigmond 3, Veit Márton 3, Ur Zétény 4, Kurucz Lázár, Horváth Patrik. Csere: Kiskó Máté, Varga Martin 1, Zámbó Márk, Németh Zsombor, Bende Ágoston, Sneff Csanád, Mándli Lara. Edző: Szabó Szilárd.

- A dunaújvárosi fordulóban újabb élményekkel gazdagodhatott legkisebbekből álló csapatunk – értékelt a kanizsaiak trénere, Szabó Szilárd. - A mutatott játékon, a meccseken szerzett pozitív élményeken túl igazi sztároknak érezhették magukat a gyerekek a rendező egyesület jóvoltából. A házigazdák elleni összecsapás a játékosok felsorakozásával és bemutatásával indult, mindenkit egyenként megtapsolt a közönség. A „pacsizás” után zenei aláfestéssel indult a labdára úszás és a gólok után is hangos zene emelte a hangulatot. A hangosbemondó folyamatosan közölte a gólszerzők nevét, növelve ezzel a játékosokban a büszkeséget. A két, sikerrel megvívott mérkőzés szakmailag is hasznos volt. Kidomborodtak erősségeink és hiányosságaink. Mindenki a saját bőrén érezhette, hogy miben tud ellenfele fölé kerekedni és bizony még miben kell fejlődnie. Külön dicséretet érdemel együttesünkből N. Horváth Zsigmond, aki a gólszerzés mellett a védekezésben is a csapat motorja volt. Hasznos játékát igazolja, hogy a labdaszerzések terén az egész mezőnyt tekintve is a legjobb mutatókkal áll.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.