Áldatlan állapotok

facebook megosztás

Kaotikus állapotok vannak a szelektív szigeteknél, leginkább a Keleti városrészben. A szolgáltató mindent megtesz a létesítmények tisztántartásáért, de sokan nem vigyáznak a környezetükre.

A Keleti városrész összes szelektív szigetének környékén szeméthalmok éktelenkednek. Idén már tizenharmadik alkalommal kellet rendet tennie a Netta munkatársainak. A Zemplén Győző utcában éppen ottjártunkkor rakott ki egy nő – dobozzal együtt – egy porszívót. A szelektív szigetek környéke folyamatosan rendezetlen, de a mostani helyzet a szolgáltatót is meglepte. – Nem tudom, hogy mi az oka, de a keleti városrész minden szelektív szigete gyakorlatilag úgy néz ki, mint a mögöttem látható. Akár a Bartók Béla utcáról, vagy a Zemplénnek a két szigetéről beszélünk, de említhetem az Attila utcát is. Most ismét felvesszük a harcot – mondta Császár András logisztikai vezető.


Az illegális hulladéklerakás a környéken élőket is zavarja

Az illegális hulladéklerakás a lakókat is zavarja. – Ide járok a boltba, és ide hordom a hulladékomat, de nem az ilyent, amit ide hordanak. Késő délután, este is járok erre, de nem látom, mikor hozzák ide ezt a sok hulladékot. Ágyakat, meg ilyeneket, rekamét és mindent idehordanak – mondta el kérdésünkre Sándor Ernő. A szolgáltató havonta takarítja a szigeteket, a mostani volt a 13. alkalom az idén. Eddig összesen több mint 22 tonnányi szemetet gyűjtöttek be a Netta munkatársai.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.