Cseresnyés: Köszönet a Nemzeti Konzultációban résztvevőknek

facebook megosztás

Köszönetet mondott Cseresnyés Péter országgyűlési képviselő azoknak, akik részt vettek a Nemzeti Konzultációban.

Létezik Soros-terv, a milliárdos üzletember hálózata pedig be akar avatkozni a magyar belpolitikába, így a választásokba is – ezt mondta Cseresnyés Péter, amikor megköszönte a Nemzeti Konzultációt kitöltő polgárok segítségét a Fidesz kanizsai csoportjának évzáróját megelőző sajtótájékoztatón.


 

Az országgyűlési képviselő hozzátette, a kérdőíveket minden eddigit meghaladóan, mintegy kétmillió-háromszázezer ember küldte vissza. Az államtitkár elmondta azt is, az eddigi feldolgozottság alapján döntő többségük elutasítja a kötelező betelepítési kvótát és a Soros-tervet, ezzel pedig széleskörűen támogatják a kormányt a brüsszeli kötelező kvótákkal szembeni küzdelemben.

– Szeretnék köszönetet mondani minden olyan polgárnak, aki részt vett ezen a Nemzeti Konzultáción, a kérdőív visszaküldésével kinyilvánította véleményét. Hogy egy kicsit szűkítsük a kört, szeretnék köszönetet mondani minden nagykanizsai és Nagykanizsa környéki polgárnak, aki ezt a véleménynyilvánítást fontosnak tartotta,  elmondta véleményét a Soros-tervnek a létezéséről és a Soros-tervben megfogalmazott pontokkal kapcsolatban - hangsúlyozta Cseresnyés Péter államtitkár, országgyűlési képviselő.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.