Megnyitotta fiókját az M7 Takarék Nagykanizsán

facebook megosztás

Ezen az új, modern helyen várja az ügyfeleket jövő hétfőtől az M7 Takarék. A Vasemberházban található pénzintézetet ma adták át a kanizsaiaknak.

A takarékban összesen nyolc alkalmazott áll rendelkezésre az ügyféltérben, így hatékonyabban tudják kiszolgálni az embereket. - Egy kiváló hely, könnyen elérhető. van parkolási lehetőség. Tehát minden feltétel adott, ami szükséges ahhoz, hogy az ügyfél könnyen tájékozódjon. És természetesen az is fontos, hogy az itt dolgozók az ügyfeleket mindig szeretettel, kedvesen fogadják – mondta Dénes Sándor Nagykanizsa polgármestere.


Ünnepélyes szalagátvágás

Az M7 Takaréknak Nagykanizsán és környékén jelenleg több mint 2600 ügyfele van, a cég 1 milliárd forintnyi befektetést és hitelt kezel. A pénzintézet elnök-ügyvezetője elmondta: hatalmas fejlődés az, hogy megnyithatták legújabb fiókjukat. - Egy fúziós folyamat kellős közepén vagyunk. És ha január elsején megtörténik a cégjogi bejegyzés, akkor Zala és Somogy megye egyetlen és meghatározó takarékszövetkezeteként fogunk működni. 55 fiókunk lesz a január elsejei egyesüléssel és annak egyik zászlóshajója Nagykanizsa – fogalmazott Dr. Tófeji Edina az M7 Takarék elnök-ügyvezetője.  

A takarék egyébként a Huszti téri fiókját bezárta és a Király utcai is ma volt nyitva utoljára. Január elsejétől a Rozgonyi utcai fiókjukra is lakat kerül, így jövő év elejétől egy helyen, a Vasemberház aljában várja az ügyfeleket az M7 Takarék.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.