Megszületett a döntés a háztartási nagygépek támogatásáról

facebook megosztás

Az Otthon Melege Program Háztartási nagygépek (hűtő vagy fagyasztó készülékek, mosógépek illetve mosó-szárítógépek) energia megtakarítást eredményező cseréje alprogramra benyújtott pályázatokról döntött a nemzeti fejlesztési miniszter.

Mivel a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) 2,6 milliárd forintra emelte a háztartási nagygépek energia-megtakarítást eredményező cseréjére májusban meghirdetett program eredetileg 600 millió forintos keretösszegét, így minden sikeres pályázó megkapja a 25-45 ezer forint közötti támogatást az energia hatékony hűtő- vagy fagyasztókészülékek, mosó- és szárítógépek beszerzéséhez.

Aki saját maga adta be pályázatát, lépjen be a pályázati portálra (a https://hgcs2017.nfsi.hu oldalon, a Lakosságnak felirat alatti Belépés gombra kattintva) és ügyfélkapus azonosítójával és jelszavával történő bejelentkezést követően olvassa el a miniszteri döntésről kapott dokumentumot - az oldal tetején található. Aki azonban valamelyik Otthon Melege Pályázati Ponton adta be pályázatát, az rövid időn belül keresse fel a pontot.

A  nyertes pályázóknak a beruházás megkezdésére a Támogató Okirat kézhezvételét követően 90 nap áll rendelkezésre.

 

 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.