Miklósfára is érkezett a szeretetdobozokból

facebook megosztás

Egy miklósfai, négygyermekes családhoz vitt szeretetdobozokat Cseresnyés Péter államtitkár, országgyűlési képviselő. Az „Egy doboznyi szeretet” jótékonysági akció fővédnöke focilabdával, plüsskutyával és több doboznyi ajándékkal érkezett Takácsékhoz.

Szeretetdobozokkal érkezett Miklósfára Cseresnyés Péter államtitkár, országgyűlési képviselő. Az ajándékokat a Takács családnak vitte. A szülők négy kisgyereket nevelnek nagy szeretetben, de nehéz anyagi körülmények között. – Vidámak, mint a gyerekek – hol jobbak, hol rosszabbak, mikor hogy. Kettő óvodába jár, a másik iskolába, elsős. Mind a három Kanizsára jár – árulta el Takács Lajos, a testvérek édesapja.


Cseresnyés Péter látogatóban a Takács családnál.
A gyerekek (balról jobbra: Lajos, Márk, Zsófia és Levente) örültek a karácsony előtti meglepetésnek (Fotó: Gergely Szilárd)

A hétéves Lajos, a hatéves Zsófia és a hároméves Levente nagy izgalommal bontogatta a szeretetdobozokat, az ajándékozást legkisebb testvérük, a nyolc hónapos Márk is érdeklődbe figyelte. Takácsékhoz hasonlóan sok más család kapott az idén is szeretetdobozokat. – Meghatódva a mostani jelenettől és az örömtől is, szeretném megköszönni a közreműködést mindenkinek, aki készített szeretetdobozt, és részt vett ebben a programban, esetleg üzlettulajdonosként, intézményvezetőként lehetőséget teremtett a Csodapontokhoz való csatlakozásra, vagy fizikai munkával segítette az ajándékok gyűjtését, szortírozását és kiszállítását. Azt hiszem, csaknem négyezer kisgyereket sikerült meglepnünk karácsonyra – fogalmazott Cseresnyés Péter államtitkár, országgyűlési képviselő.

Az „Egy doboznyi szeretet” jótékonysági akció a napokban ért véget – a térség Csodapontjain csaknem négyezer szeretetdobozt gyűjtöttek össze. A több száz csomagból kárpátaljai magyar családok karácsonyfája alá is kerül.

Ajándék a Takács családnak

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.