Mindent kiadtak magukból

facebook megosztás

Ugyan az V. Kustán és Társai Öregfiúk Teremlabdarúgó Torna nevében is szerepelt, hogy egy bizonyos korhatárt, nevezetesen a 37 esztendőt már elérték a résztvevő együttesek játékosai, ennek ellenére a kupa történései minden bizonnyal hosszú ideig emlékezetesek maradnak, illetve beszédtémát szolgáltatnak majd, jó néhány találkozó ugyanis hatalmas küzdelmet hozott.


A Mu-Vill együttese örülhetett a kanizsai nemzetközi öregfiúk teremfoci torna döntőjét követően az első helynek

Elég, ha csupán annyit írunk, a helyi topcsapatok is ki lettek mozdítva komfortzónájukból azzal, hogy horvát és szlovén csapatok is érkeztek a Zsigmondy-csarnokba.

- Tényleg csak azt mondhatom, hogy élmény volt ilyen tornát tető alá hozni – fogalmazta meg véleményét a szervezők részéről Lőrincz László. - Igen, valóban voltak férfias, szikrázó keménységű összecsapások, sok esetben nagy hévvel vetették magukat a játékosok a küzdelembe, így a játékvezetői kettősnek valóban helyt kellett állnia az egész napos tornán.

A kupa döntője végül kanizsai házi döntőt hozott és a tavalyi győztes Tip-Top legénységét 1-0-ra győzte le a Mu-Vill gárdája, míg a harmadik helyért rendezett horvát presztízsmeccset az NK-KC Muppet Show nyerte 5-2-re a Starigrad Veterani ellen.

A torna legjobb kapusa Horváth Gábor (Tip-Top Nagykanizsa), a legjobb mezőnyjátékosa Vladimir Dragosavljevics (NK-KC Muppet Show Koprivnica, Horvátország), míg gólkirálya Papp Gábor (MU-Vill Nagykanizsa) lettek.

P.L.

 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.