Szebbé tették az ünnepüket

A Zrínyi-iskola harmadik osztályos tanulói „Karácsony váró” című műsorukkal kedveskedtek a rászoruló családoknak rendezett ünnepségen. A szervezők igyekeztek megtenni mindent, hogy a lehető legjobb élményben legyen része a vendégeknek. - Mi megpróbáljuk felejthetetlenné tenni nekik ezt a napot. Igazán ünnepélyessé tenni az adventet, mert nemcsak műsorral kedveskedünk, hanem csomagokat is ajándékozunk. Nagyon szép csomagokat, különböző felajánlásokat is kapnak a „Segíts, hogy segíthessünk” alapítványunk által – mondta Dr. Kaszás Gizella a Nagykanizsai Család- és Gyermekjóléti Központ igazgatója.


Dénes Sándor polgármester köszönti a családokat

A családokat Dénes Sándor is köszöntötte. Nagykanizsa polgármestere elmondta: fontos, hogy mindenkinek szebbé tegyék a karácsonyi ünnepeket. - Úgy gondolom, hogy ez az ő lelküket is a karácsonyhoz vezeti. Nagyon sokan eljöttek és ahogyan a szemekből olvastam, amíg itt a Zrínyi Általános Iskola kis tanulói szerepeltek, azt érzékeltem, hogy öröm töltötte el őket – fogalmazott Dénes Sándor Nagykanizsa polgármestere.

Az ünnepség végén nem maradhatott el az ajándékozás sem. A Nagykanizsa Család- és Gyermekjóléti Központ összesen 54 családot, csaknem 130 felnőttet és gyermeket lepett meg karácsony alkalmából.