Elütöttek egy gyalogost, a helyszínen meghalt a 78 éves férfi

facebook megosztás

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy halálos, egy súlyos sérüléssel, kettő könnyű sérüléssel és egy anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.


Fotó: police.hu

Karmacson, a Kisfaludy utcában közlekedett egy férfi 2018. január 28-án 17 óra 27 perckor Citroën típusú személyautóval, amikor eddig tisztázatlan körülmények között elütött egy 78 éves helyi lakost. A balesetben a gyalogos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Egy rezi férfi közlekedett kerékpárjával 9 óra 30 perckor Cserszegtomajon, a Bikedi soron a Sümegi út felé, amikor ismeretlen körülmények között elesett. A balesetben a férfi nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

Egy zalaegerszegi férfi közlekedett kerékpárjával 11 óra körül Zalaszentgrót külterületén, a Külső Csáfordi utcában, amikor egy kutya szaladt ki elé, hogy elkerülje az ütközést elrántotta a kormányt és elesett. A balesetben a kerékpáros nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.


Fotó: police.hu

Személyautóval közlekedett egy sárhidai férfi és utasa 16 óra 30 perckor Zalaegerszegen, a Sugár utcában a Zrínyi út felé, amikor a jármű megcsúszott és fának ütközött. A balesetben a sofőr és utasa könnyű sérülést szenvedett.

A szolgálatban lévő állomány öt személyt fogott el, közülük hármat bűncselekmény elkövetésén értek tetten és három főt állítottak elő.

Az alkoholszonda hat esetben jelzett pozitív értéket az ellenőrzés alá vont járművezetőknél 2018. január 28-án.

 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.