Fókuszban már a tavaszi folytatás

facebook megosztás

A vízilabdázók OB I B-s csoportjában, vagyis az A-ban a második helyen telel a Kanizsa VSE legénysége, hiszen Ludányi Kadosa tanítványai 12 idénybeli meccsükön 28 pontot gyűjtöttek.


Dr. Kaszper Gábor, az OB I B-s Kanizsa VSE vízilabdázója tavasszal sem takarékoskodna a gólokkal

Fotó: Gergely Szilárd

A nagykanizsai csapat tagjai már gőzerővel készülnek a tavaszi szezonra, remélhetőleg annak is felsőházi rájátszására.

- Heti négy, de inkább öt tréninggel számolhatnak a srácok – kezdte a kanizsaiak szakvezetője, Ludányi Kadosa. - Az őszi idény elhúzódott, sok pihenőre nem is jutott idő és már változások is voltak az együttesnél, hiszen a kapus Lajkó Nikolas, valamint Albert Barnabás és Varga Márk távoztak, vélhetően Ceglédre tartanak, visszatért viszont Szilvasán Bence az OB I-es Szegedtől és jött az OB I B-s ASI-tól Szilágyi Attila.

Az átalakulás egy folyamat része, ráadásul a vezetőedző nem elégedetlen az eltelt néhány hónap történéseivel.

- Összességében nem szerepeltünk rosszul, s ez még akkor is igaz, ha a vereségek fájóak voltak. A félszezon során is meg szoktuk mindig beszélni a meccsek tanulságait, vagyis igazán átfogó összegzésre már nem volt szükségünk a leállás után, tudtuk mindannyian, hogy milyen teljesítményt nyújtottunk. A február végi tavaszi rajtig azért még van időnk, igyekszünk maximálisan felkészülni a továbbiakra. Már ennek jegyében lesz egy négycsapatos felkészülési torna is Nagykanizsán, együttesünk mellett a szintén OB I B-s YBL WPC-vel, no meg az OB I-es szombathelyi AVUS, valamint a Kaposvári VK együttesével február 17-18-ra, hogy aztán a Kaposvári VK II ellen már a legjobb formánkat hozhassuk a bajnokságban. Újult erővel, kissé átalakulva ugyan, de még nagyobb lendülettel szeretnénk kezdeni a 2018-as versenyszezonunkat február 24-én.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.