Kanizsai ingázás teremtől teremig

facebook megosztás

Mozgalmas a helyi teremfocisok hétvégéje, hiszen amellett, hogy tegnap késő délután elrajtolt a VII. Szabadics Kanizsa Kupa, a Mu-Vill csapata a kaproncai Téli Liga Küzdelmeiben érdekelt, melynek keretében pénteken este kategóriájában elődöntőt vívott.


A Blackburry (balról) és az Ostrom Gumiszerviz együttese sem maradhat ki szombaton a teremfociból

Fotó: Gergely Szilárd

- A horvátoknál az volt a lényeg, hogy bemenjünk a négy közé, azért az már jelent valamit – fogalmazott Cs. Horváth Gábor, a Mu-Vill részéről. - A kinti hangulatra mindenesetre aligha lehet panasz, hiszen 800 néző elé érkeztünk ki az esti órákra.

Nos, a pénteki horvátországi találkozójuk Kaproncán nem a legjobban alakult, lévén a csoportküzdelmekből már ismert CB Loop Superprint ellen alulmaradtak, a zágrábiak 7-1-re nyertek, ma késő délután pedig következhet a harmadik helyért vívandó meccsük a korábbi csoportjukból szintén már látott Kudimija Bjelovarral szemben

Viszont nem véletlenül szólaltattuk meg a Cs. Horváth Gábort, hiszen a Kanizsa Kupán is fordulóponthoz érkezett másik együttesének, az RMP-Földinek a fellépése.

- Úgy tűnik, ezen a néven utoljára szerepelhet a gárda, s szeretnénk ezért is jó szerepléssel felhívni magunkra a figyelmet – így Cs. Horváth. - Szeretnénk egyben csapatvezetőnk, a közelmúltban elhunyt Róka Tibor emléke előtt adózni, aki hosszú éveken keresztül állt a kispályás legénység mögött.

Pénteken este tehát a mérkőzés-sorozat elrajtolt a Kanizsa Kupán is, az F-csoportból rögtön a nagykanizsai kispályás bajnokság győztese, a Vízmű, valamint a Szemere-Olajbányász lépett tovább. Ma a csoportküzdelmek ezekben a percekben rajtoltak el a Zsigmondyban, sorrendben az A, a B, a C, a D és az E jelű négyesek csatározásaival.

Meg persze, egyeseknek még egy horvátországi helyosztó megvívásával, ahol szintén lesznek szurkolói a kanizsaiaknak.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.