Megnyílt „Az én világom" című fotókiállítás

facebook megosztás

Az ifjú tehetségek program keretében Horváth Márton természetfotóit nézhetik meg az érdeklődők a művelődési központ galériájában. A tehetséges batthyánys diák egy éve foglalkozik fotózással. A tárlatot a szintén batthyánys tanuló, El-sayed Jázmin éneke, valamint a gimnáziumigazgató köszöntője nyitotta meg. Stamler Lajos kollégám nagy hatással van a tanítványára, aki a fotózást jövőbeli hivatásaként képzeli el. Így a fotózás számára már több mint hobbi. Nagyon szereti csinálni, ebben látja a jövőjét. Ezeket a képeket szemlélvén az biztos, hogy ami egyszerű, az nem biztos, hogy nagyszerű, de a nagyszerű mindig egyszerű - mondta Balogh László, a Batthyány Lajos Gimnázium igazgatója.

 


„Ezeket a képeket szemlélvén az biztos, hogy ami egyszerű, az nem biztos, hogy nagyszerű, de a nagyszerű mindig egyszerű"

 

A fiatal tehetség stílusához a makrofotózás és a természetképek állnak a legközelebb. – Az én világom cím onnan jött, hogy ezek – a kiállított fotók – ugye természetképek. S én nagyon szeretem a természetet. Én ebben érzem otthon magam - említette Horváth Márton. A tehetséges fotós munkái február 5-ig látható a HSMK-ban.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.