9. Kanizsai Esküvő Kiállítás

facebook megosztás

A 9. Kanizsai Esküvő Kiállításon minden és mindenki megtalálható volt, az ifjú párok így bőven kaphattak segítséget és tanácsokat.

Esküvőszervezés, helyszín, ruha, dekoráció, vőfély, fotós, na és persze a gyűrű – ezek mind kellenek ahhoz, hogy a nagy nap tökéletes legyen. A Hevesi Sándor Művelődési Központban ma minden házasodni szándékozó feltérképezhette a lehetőségeket, az esküvőipar helyi kínálatát.


Minden kéznél volt, ami egy tökéletes esküvőhöz kellhet (Fotó: Gergely Szilárd)

– Negyven fölötti kiállító van, néhányan, összesen négyen, a betegség miatt, a hóhelyzetre hivatkozva nem jöttek el, pedig csúcs lett volna. Nagyon messziről is érkeztek, vannak Dombóvárról, Keszthelyről, van egy horvát, aki évek óta átjár, idén egy szlovákiai kiállító is van, aki megtalálta a kiállítást. Szeretnénk erősíteni a rendezvény régiós jellegét – mondta Osvald Gábor szervező.

A kiállításon több szalon is bemutatta a legújabb ruhakölteményeket. – Ami a legszembetűnőbb, hogy a ruháknak lett válla és felsőrésze. Eddig a pánt nélküli ruhák voltak divatban, az utóbbi 2-3 évben kezdték a tervezők felfedezni újra a ruhának a vállát, amely nagyon sokfajta lehet – említette Schmidt Tímea, a Venus Wedding Esküvői Szalon képviselője.


Változó trendek (Fotó: Gergely Szilárd)

Az internet sok mindenben segít az esküvők tervezésekor, ám mégis fontos a személyes kapcsolat. A szervezők szerint talán ez a kiállítás népszerűségének egyik titka.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.