A nagykanizsai rendőrök egy szemtanú azonosításában kérnek segítséget

facebook megosztás

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak 2018. január 31-én 9 óra 30 perc körül Nagykanizsán, a Kalmár utcában lévő Vásárcsarnok lépcsőjén fellöktek egy nőt, akinek a kezéből kieső táskát felkapták és futva elmenekültek.


Fotó: police.hu

A Vásárcsarnok biztonsági kamerájának felvételén lévő férfi láthatta a bűncselekményt, azonban a felkutatására tett intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében kérjük a képen szereplő férfit vagy aki információval rendelkezik róla, jelentkezzen a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán vagy hívja a 06-93-312-190-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon, valamint a 107-es vagy a 112-es díjmentesen hívható segélyhívószámok valamelyikén.

Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.