Az utolsó negyed eredménye nem hiányzott

A vízilabda fiú serdülő országos bajnokság B-csoportjában a Kanizsa VSE a fővárosi Vidám Vízilovak VCE csapatával mérkőzött és a meccs nem nélkülözte a nagy fordulatot sem.

Kanizsa VSE (3.) – Vidám Vízilovak VCE (2.) 8-10 (2-1, 3-2, 2-2, 1-5)

Kanizsa: Varga D. - Pécsi, Kovács Á. 1, Vékási 1, Vlaszák 3, Szirtes Botond 2, Krihó. Csere: Tuboly (kapus), Mező, Horváth Á., Ziegler 1, Mándli, Kovács P., Lekics. Edző: Simonka Ferenc.

- Az ősszel a rendes játékidőben döntetlenre végeztünk, ezúttal hazai medencében szerettük volna mind a három pontot begyűjteni a fővárosi együttes ellen – kezdte az értékelést a kanizsaiak edzője, Simonka Ferenc. - A mérkőzés kezdetén mindkét csapat a védekezésre helyezte a hangsúlyt, kevés gól született. A félidőre így is sikerült kétgólos előnyre szert tennünk. A folytatásban továbbra is a küzdelem dominált, a helyzetkihasználással hadilábon álltunk, de az utolsó negyedre így is 7-5-ös vezetéssel fordultunk. A záró játékrészben gólra váltottunk egy emberelőnyt, 8-5-re is vezettünk és úgy tűnt, behúzzuk a mérkőzést. Ezután érthetetlen módon másfél perc alatt három gólt kaptunk, teljesen összezavarodtunk, amit kihasznált az ellenfél és 5-1-re hozták az utolsó negyedet. Sajnos, egy megnyert mérkőzést sikerült elvesztenünk!