Döntetlen Zalaegerszegen

facebook megosztás

Hosszú idő után találkozott nagykanizsai labdarúgó csapat a ZTE FC legénységével, mely mostanság az NB II-ben szerepel. A megyei bajnokságban listavezető kanizsaiak háza táján a szokottnál talán kicsit nagyobb volt a várakozás, hiszen egyrészt szombaton a terhelés végéhez közeledve az NB III-as FC Ajka otthonában 5-1-es vereséget szenvedtek, másrészt egy hét múlva a Békéscsaba ellen a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében szerepelnek Gombos Zsolt tanítványai.


A fekete mezes kanizsai futballcsapat 0-0-s döntetlent ért el Zalaegerszegen

Fotó: Horváth István

Harmadrészt pedig mégiscsak egy Egerszeg – Kanizsa meccsről volt szó, még ha csupán felkészülési jellegű is volt az összecsapás. Végül a zalaegerszegi műfüvesen megrendezett mérkőzésen 0-0-s végeredmény született és ez a kilencvenpercnyi teljesítmény annak ismeretében egyáltalán nem rossz produkció, hogy a két együttes között gyakorlatilag másfél osztálynyi különbség van.

A folytatás szombaton következik a nagykanizsaiaknál, akkor a lendvai műfüves labdarúgó pályán a szlovén harmadosztályú NK Hotiza vendégei lesznek a dél-zalaiak 16 órától.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.