Érik a bajnoki cím...

facebook megosztás

Folytatta győztes szériáját a Nagykanizsai Futsal Club regionális bajnokságban szereplő csapata, legutóbb azt a győrújbaráti együttest győzték le idegenben, akiktől egyetlen vereségüket elszenvedték el eddig a bajnokságban.

Baráti Futsal CSE - Nagykanizsai Futsal Club 0-13 (0-8)

Regionális futsal-bajnokság, 14. forduló. Győrújbarát, 60 néző. Vezette: Csirke (Vadász Cs., Szabados). Gólszerzők: Szakmeiszter J. (1., 2., 7.), Kollár (6., 18., 33.), Török M. (12., 25.), Rácz Sz. (12., 36.), Béli M. (18., 38), Szőke Á. (23.)

Nagykanizsa: Szakmeiszter Á. - Szőke Á., Kollár, Schuller, Szakmeiszter J. Csere: Szőke R. (kapus), Rácz Sz., Béli M., Török M., Pesti.Vezetőedző: Bagó Gábor.

Nagy lépést tett csoportja bajnoki címe felé a nagykanizsai futsal gárda, hiszen ismét gólzáporos győzelmet aratott, ezúttal idegenben terhelte meg ellenfele hálóját 13 találattal, ráadásul úgy, hogy még gólt sem kaptak Bagó Gábor tanítványai. A bajnoki tabellát így hat ponttal vezeti a Haladás II előtt, ezen felül pedig van már egy papíron begyűjtött győzelme is, hiszen a Győrladamér hivatalosan jelezte, hogy a február 26-ai kanizsai mérkőzésre nem utazik el. A győztes meccsért járó újabb három egységet pedig már el is könyvelhette a dél-zalai együttes, ezzel jelen állás szerint három nyertes meccsnyire áll az egy találkozóval kevesebbet jegyző szombathelyi zöld-fehérektől.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.