Évnyitó a HONSZ nagykanizsai klubjában

2018. márc. 7.

Mint elhangzott, a Hadirokkantak, Hadiözvegyek és Hadiárvák Országos Nemzeti Szövetségének helyi csoportja teljesítette a kitűzött feladatokat. A kanizsai hadigondozottak klubja 2017-ben is megtartotta hagyományos összejöveteleit, illetve megemlékezéseit. Az egyesület tagjai idén is folytatták a sorozatot, januárban a doni katasztrófa hősi halottjaiért gyújtottak gyertyát a temetőben, valamint a Széchenyi téri II. világháborús emlékműnél.


A Hadirokkantak, Hadiözvegyek és Hadiárvák Országos Nemzeti Szövetségének helyi csoportja teljesítette a kitűzött feladatokat

– Ebben az évben minden a munkaterv szerint folytatódik. Idén már január 12-én koszorúztunk a doni-emlékműnél, és május 27-én, illetve mindenszentek környékén fogunk még. Illetve volt már egy önkormányzat által szervezett koszorúzás a kitelepítettekért, az ’56-os kertben, azon én részt is vettem, koszorúztam. Kiskanizsán május utolsó vasárnapján, október 6-án, itt az Aradi udvaron, s az ’56-os kertben pedig október 23-án koszorúzunk - nyilatkozta Gerencsér József, a HONSZ Nagykanizsai Hadigondozottak Klubjának elnöke.