Kanizsai állami kitüntetések

facebook megosztás

Állami kitüntetést kapott dr. Márkus Ferenc és Dr. Birkner Zoltán március 15. alkalmából. Az emberi erőforrások minisztere, Balog Zoltán a rangos elismeréseket tegnap a Pesti Vigadóban adta át. Dr. Márkus Ferenc, a Batthyány Lajos Gimnázium nyugalmazott tanára, Nagykanizsa díszpolgára Magyar Arany Érdemkeresztet vett át magas színvonalú munkájáért és példamutató tevékenységéért.


Dr. Márkus Ferenc nyugalmazott pedagógus, Nagykanizsa díszpolgára

Dr. Birkner Zoltán Magyar Érdemrend Lovagkeresztet kapott – a PEN kampuszigazgatóját a Pannon Egyetem terjesztette fel a címre, de mint mondja, az elismerés nemcsak neki, hanem munkatársainak és a nagykanizsai közösségnek is szól.


Dr. Birkner Zoltán, a PEN kampuszigazgatója

– A mi szemléletünk szerint a nehézségek arra valók, hogy azokat lehetőségként fogjuk fel. Megyünk előre az úton, és időnként magunk építjük az utat is. A mi közösségünk innovatív, a változásra rendkívül nyitott. Miután ez egy óriási erő egy ilyen gyorsan változó világban, ezért ezt ma innovációmenedzsmentnek vagy változáskövetésnek lehet nevezni – ez a kitüntetés is erről szól, vagyis a nagykanizsai közösség mindent megtesz annak érdekében, hogy a saját környezetét építse és saját magát is jobbá tegye napról napra – fogalmazott Dr. Birkner Zoltán, a Pannon Egyetem Nagykanizsai Kampuszának igazgatója.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.