Mind komfortosabban

facebook megosztás

Néhány hónappal ezelőtt látványos lépést tett a labdarúgó NB III felé, pontosabban annak "infrastruktúra szabályzatához" igazodva az UFC Nagykanizsa egyesülete, hiszen az állóhelyi lelátó egy része „fedeles” lett, a mai nap folyamán pedig egy újabb kritériumot pipálhatott ki a kanizsai klub, hiszen műanyag székek felszerelésének lehettek tanúi azok, akik az Olajbányász-stadionba betértek.


Piros és kék, vagyis a tradicionális kanizsai futballszínek fogadják a szurkolókat immár a lelátón is

Fotó: Varga Attila

- Folyamatosan készülünk a felsőbb osztályra, ami a stadionon belüli környezetet is érinti, hiszen abban is szigorú előírásoknak kell megfelelnie minden csapatnak az NB III-ra – vázolta Németh Ferenc, a kanizsaiak technikai vezetője. - Az újabb lépés 200 szék elhelyezését foglalta magában, mindezeket pedig az állóhelyi részen szereltük fel a nemrég kialakított tetőszerkezet alá. Próbálunk tehát megfelelni az előírásoknak és azért is az állón alakítottuk ki az ülőhelyes részt, hiszen előfordulhat, hogy a régi ülőhelyi rész használatát egyelőre nem engedélyezi a szövetség.

Megtudtuk továbbá azt is, hogy a piros és kék ülőkéket a nézők már a szombati, 15 órakor kezdődő, Gellénháza elleni bajnokin is használatba vehetik, hiszen a meccset immár a centerpályán rendeznék. Ráadásul a szurkolók további kényelmét szolgálja, hogy szó sincs úgymond „levetett” ülőhelyekről, lévén vadonatúj műanyag székeken foglalhatnak helyet a meccsre-járók.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.