Szarvas ugrott a Ford elé

facebook megosztás

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három könnyű sérüléssel és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.


Fotó: police.hu

Egy férfi és utasa 2018. március 22-én 8 óra 50 perckor a 74-es főúton Nagykanizsa irányából Zalaegerszeg felé közlekedett Ford Focus típusú személygépkocsival, amikor balról egy szarvas ugrott a gépkocsija elé és elütötte. A baleset során a járművezető és utasa 8 napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett.

Egy nő 13 óra 50 perckor Zalaegerszegen, a Fenyő utca irányából a Kinizsi utca felé közlekedett Nissan Qashqai típusú személygépkocsival, amikor a Kinizsi és Wlassics Gyula utca kereszteződésénél figyelmen kívül hagyta a jelzőtábla utasításait és összeütközött egy Opel típusú személyautóval. A balesetben az Opel sofőrje és utasa könnyű sérülést szenvedett.

Nagykanizsán egy férfi közlekedett 19 óra 40 perckor segéd-motorkerékpárral az Ady Endre utcában a Szemere utca felé, amikor eddig még tisztázatlan körülmények miatt összeütközött egy személyautóval. A balesetben a férfi nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.