A férfi és a nő dalban

facebook megosztás

A női és a férfi lélek rejtelmeiről szólt a Retro Kávéházi Esték tegnapi előadása a Medgyaszay Házban. Gubás Gabi és zenekara, az Éjszakai Nesz, valamint Szabó Győző egy mediterrán hangulatú, zenés-irodalmi estre várta az érdeklődőket.

Gyerekeknek szóló műsorral kezdődött annak idején Gubás Gabi színművész és az énekes-dalszerző Pálfy Zsolt együttműködése, ami aztán 2014-ben a szélesebb közönséget megcélzó Éjszakai Nesz zenekar megalapításával folytatódott. A saját dalok mellett népszerű slágerek bossa novás feldolgozása is elhangzott.

Az előadás a női és a férfi lélek rejtelmeit boncolgatta, ehhez pedig a fellépők a világirodalom legszebb verseit hívták segítségül. – Arra fűztük fel a műsort, hogy mi motiválja a nőt és a férfit. Mi az, ami közös lehet bennük, milyen a női és a férfi lélek – fogalmazott Gubás Gabi.


Ha lenne más is... avagy a férfi és a nő dalban – zenés est Szabó Győzővel, Gubás Gabival és az Éjszakai Nesszel

Az esten Szabó Győző is közreműködött, aki ezúttal új oldaláról mutatkozott be. – Az ember próbálja ki magát sokféle műfajban, legyen szó zenés műsorról, drámáról, komédiáról, táncos darabokról vagy akár operettről, amihez nekem még nem volt szerencsém. De ezeket szeretem, mert mindegyik kihívás – árulta el a színész.

Az előadásra sokan kíváncsiak voltak, a produkciót telt ház előtt mutatták be. Retro Kávéházi Esték májusban is lesz, akkor Koltai Róbert zenés kabaréműsorát láthatják majd az érdeklődők.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.