Bajnokok csúcstalálkozója a bajnokin

Speciális futsal csúcsot láthattak azon drukkerek, akik tegnap délután kilátogattak a megyei labdarúgó bajnokság első osztályának szomszédvári rangadójára, melynek keretében a Semjénháza SE a Szepetnek SE együttesét fogadta.


A kék mezes Nagy Tamás a Szepetnek színeiben a vasárnapi mérkőzésen első gólját lövi futsalos csapattársa, Szakmeiszter Ádám hálójába

Fotó: Polgár László

A két szóban forgó együttes ugyanis a 23. forduló bajnokiján tizenegy olyan játékost vonultatott fel, akik a Nagykanizsai Futsal Club harmadik vonalban bajnoki címet szerzett legénységében is szerepeltek. Hazai oldalon öt, míg a vendégeknél hat focista játszott a futsal bajnokcsapatban, s ahogy némi fölény ezen összevetésben is a szepetnekiek számára kedvezett, úgy a megyei bajnoki is az ő sikerüket hozta, hiszen a Szepetnek SE 3-1-re győzött. Hogy még egy kicsit a futsalnál maradjunk, Nagy Tamás kétszer talált be terembeli csapattársának, Szakmeiszter Ádámnak, míg a Semjénházából Szakmeiszter János egyszer Szőke Richárdnak... Győzelmével a Szepetnek a tabella ötödik, míg vereségével a Semjénháza a nyolcadik helyén áll.