Búvárkodni is lehet majd a zalakarosi strandnyitón

facebook megosztás

Április 28-án elstartol a nyári szezon a Zalakarosi Fürdőben, ahol az év első csobbanására búvárkészülékkel is lesz lehetőség. Egy szerencsés strandoló pedig korlátlan szezon-bérlettel lesz gazdagabb.

Április 28-án, reggel 9 órakor megnyitja kapuit a zalakarosi strand. A nyitás emlékezetesnek ígérkezik, a programok apropója többek között az is, hogy a strand sportmedencéje idén májusban ünnepli átadásának 50. évfordulóját.

A szülinapos medencében búvárkodni is lehet majd, egy szerencsés strandoló pedig 2 fő részére szóló korlátlan belépési lehetőséget is nyerhet a strandi szezon utolsó napjáig.

Búvárkodni is lehet majd a zalakarosi strandnyitón

Ehhez nem kell mást tenni, mint a sportmedencébe elmerülve kincseket keresni. A sportmedence aljára 100 db számozott "kincses zacskót" helyeznek a Nautilus SC Búváriskola búvárai. A kincseket szakképzett búvárok jelenlétében lehet a medence aljáról felhozni a szerencsevadászoknak. Minden jelentkező 1 db "kincses zacskót" hozhat fel a medence aljáról. A zacskókban található számok közül a helyszínen, sorsolással döntik el, hogy ki lesz az a szerencsés, aki a 2018-as strandszezonra 2 db VIP kártyát nyer.

A búvárkodás élményét ezen a napon bárki kipróbálhatja. Aki azonban mégsem szeretne beöltözni, azt kézen fogva, levegővel „sétáltatják” a meghívott búvárok a víz alatt.

Az első strandolókat a hagyományokhoz híven a nyitáskor, azaz április 28-án reggel 9 órakor, Novák Ferenc polgármester és Cziráki László vezérigazgató pezsgővel köszönti.

Forrás: termalfurdo.hu

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.