Együttműködési megállapodás a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság és a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Zala Megyei Kirendeltsége között

facebook megosztás

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság és a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Zala Megyei Kirendeltsége együttműködési megállapodásban rögzítette közös feladatait.


Fotó: police.hu

Györe Edina, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Zala Megyei Kirendeltségének igazgatója, valamint dr. Sipos Gyula rendőr vezérőrnagy, a megye főkapitánya 2018. április 20-án 9 órakor együttműködési megállapodásban rögzítette közös feladatait, amit a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság tanácstermében írtak alá. A programot két gyermek szavalata és éneke színesítette.

A megállapodás fő területei a két szervezet közötti hatékony együttműködés, prevenciós előadások és rendezvények megszervezése, az önkéntes munkába történő bekapcsolódás fejlesztése, jótékonysági akciókban való részvétel, továbbá érzékenyítő, szemléletformáló események és tréningek lebonyolítása- számolt be az eseményről a honlapján a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.