Fotópályázatot hirdetett a Zalaerdő Zrt.

facebook megosztás

A Zalaerdő rendszeresen szervez fotópályázatot és kiállítást, hogy a természetet közelebb hozza az emberekhez. A pályázaton való részvétel most is ingyenes, nincs nevezési és regisztrációs díj.

– Aki jelentkezik, vállalja a felelősséget, hogy az az ő saját fotója. Öt darab képet küldhet egy pályázó, ezt kikötöttük korábban is, és ehhez tartjuk magunkat. Előfordult persze, hogy valaki többet küldött, de nyilván nem dobtuk a kukába. A fotókat a fotopalyazat@zalaerdo.hu címre várjuk. És javasoljuk, hogy ehhez valamilyen fájlküldő oldalt használjanak. Sokkal egyszerűbb vele dolgozni nekik is, és nekünk is – mondta el Steyer Edina szervező, a Zalaerdő Zrt. PR ügyintézője. 

A fotópályázat képeit a cég munkatársai és szakemberek közösen értékelik majd. A fotóművészek véleménye szerint rendkívül értékes anyag gyűlt össze az elmúlt évek során.

– Ez a mostani pályázat, erdő és ember vagy ember és erdő… nagyon izgalmas kapcsolat bemutatására ad lehetőséget a fotósoknak. Innen is biztatnék mindenkit, hogy minél többen pályázzanak. Részint értékes nyeremények szoktak lenni, másrészt pedig örvendeztessék meg embertársaikat azokkal a fotókkal, amiket az erdőben készítettek – fogalmazott Maros Sándor zsűrielnök. 

A képeket április 15-től május 20-ig lehet beküldeni.

A részletes kiírás itt érhető el: http://zalaerdo.hu/hu/hirek-kozjolet/517-fotopalyazat-2018.html

 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.