Megtartották utolsó közös edzésüket a nagykanizsai Spartan harcosok

A szombati akadályfutó versenyre készülő NK Warriors tagjaihoz csatlakoztak a Kanizsa Futóklub sportolói is. A tréning programjában terepfutás, burpee, vagyis egy speciális, többütemű fekvőtámasz és dárdahajítás is szerepelt. A nemrégiben alakult NK Warriors csapatából több sportolónak is a nagykanizsai Spartan Race lesz az első akadályfutó versenye. – Az edzőteremben találkoztam a klubbal, ott hallottam az edzőről, Varga Zsoltról. S nem bántam meg, szívesen járok. - említette Kissné Lukács Ibolya.


A közös tréning programjában a terepfutás kapta a legnagyobb szerepet

A tavaszi időjárás beköszöntével az edzőtermi edzéseket a szabadéri váltotta fel. Varga Zsolt szerint a közösen elvégzett kemény munka meglátszik majd a szombati eredményeken is. – A csapattól csak azt várom, hogy magukat adják, ahogy eddig is tették az edzéseken és a közös futásokon. Azt szeretném, hogy élvezzék a versenyt, nem szeretném, hogy csalódottak legyenek. Én azt gondolom – ahogy ismerem őket – nekik az is nagy elégedettség lesz, ha végigmennek a pályán. S biztos vagyok benne, hogy az első néhány versenyünkhöz képest sokkal jobban fogják venni az akadályokat, mert nagyon sokat fejlődtek. Nagyon büszke vagyok rájuk - tette hozzá Varga Zsolt, az NK Warriors felkészítő edzője.

Az NK Warriors a 9 órakor induló futamon vesz részt. Nevezni már csak a nagykanizsai Spartan Race jótékonysági futamára lehet. Akik itt indulnak, részvételükkel a nagykanizsai gyermekotthont támogatják.