Brassóba mehetnek

facebook megosztás

Az MLTSZ Magyar Látványtánc Országos Bajnokságának budapesti döntőjében a SZKES formációi is indulhattak és számos gyakorlatukkal kvalifikálták is magukat szövetségük Európa-bajnokságára.


Az országosuk után már az Eb-re készülhetnek a SZKES növendékei

Az A kategóriás programok közül a színpadi látványtánc formációban, annak mini korcsoportjában a Hajótörött az amazonok szigetén című műsor első, gyerek kategóriában A szerencse forgandó pedig második helyezett lett. A junioroknál A kétarcú Velence 4. helyet gyűjtött be. A színpadi látványtánc szóló felnőttjeinél Gaál Villő - A rózsa életével ezüstérmes lett. Gimnasztikus látványtánc szólóban, szintén a felnőtteknél Petőházi Adél – Denevérinvázió programja is másodikként zárt, a színpadi látványtánc duók kategóriájában a felnőtt Benczik Boglárka, Takács Julianna Barátnők előadása harmadikként zárt. A színpadi látványtánc junior duóinál a Góber Tamara, Horváth Sára Tímea kettős a Ready or Not produkciójával a dobogó második fokára állhatott.

- Nagyon elégedettek lehetünk az eredményekkel felkészítő kollégámmal, Kunné Poprádi Eszterrel együtt – mondta el Szécsényiné Kápolnás Edina, a SZKES edzője. - Idén már a mini és gyerek csapataink is az A kategóriában indultak az elődöntőn elért pontszámaik alapján és dobogóra is állhattak. A teljesítményeik a csapatok fejlődését mutatják, melyekkel a következő versenyünkön, már az Európa-bajnokságon bizonyíthatnak, június végén Brassóban.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.