Folytatódik az Orvos Klub

facebook megosztás

Az akupunktúra egyik szaktekintélyének számító dr. Simoncsics Péter lesz a holnapi Orvos Klub vendége a kórházban. A hatodik állomásához érkező programsorozat célja a klinikai orvoslás és a természetgyógyászat álláspontjainak közelítése és az előítéletek leküzdése.

Gyógyító vizekről, gyógynövényekről és a shiatsuról is volt már szó az Orvos Klub eddigi összejövetelein. A holnapi előadáson az akupunktúráról tudhatnak meg majd többet a kórház dolgozói, betegei, valamint a természetgyógyászat iránt érdeklődők dr. Simoncsics Pétertől. – Az akupunktúra egyik legkiválóbb mai magyar képviselője, egyébként belgyógyász főorvos. Bemutatja az akupunktúra tudományát, amely az ősi kínai természetgyógyászatnak talán a világon legelterjedtebb és legismertebb területe – mondta el kérdésünkre Prof. Dr. Fejér László, a klub egyik szervezője.

A kötetlen hangvételű, borászati bemutatóval és kóstolóval egybekötött fórumot két éve indította útjára a Kanizsai Dorottya Kórház. – Az Orvos Klubnak az a célja, hogy megtaláljuk azt a közös hangot az orvoslás és a természetgyógyászat között, amely lehetővé teszi azt, hogy a betegeinket biztonságos körülmények közt, a magunk módján – legyen szó orvosról vagy természetgyógyászról –, a beteg érdekeit szem előtt tartva gyógyítsunk – fogalmazott az intézmény főigazgató-főorvosa, Dr. Brünner Szilveszter.

Dr. Simoncsics Péter előadása csütörtökön 14 órakor kezdődik a kórház igazgatási épületének első emeleti tanácstermében. A programra minden érdeklődőt várnak.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.