Ittasan, bukósisak nélkül motorozott

facebook megosztás

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén május elsején egy súlyos és két könnyű sérüléssel, valamint három anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.


Fotó: police.hu

Egy 32 éves férfi 2018. május 1-jén 18 óra 35 perckor bukósisak nélkül közlekedett robogójával Türjén, a Széchenyi utcában, amikor egy éles kanyarban lesodródott az útról és egy hídnak ütközött. A balesetben a motoros – akinél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett – nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

Egy 64 éves férfi 12 óra 15 perckor a 76-os főúton közlekedett Opel Vectra típusú személyautójával Kisbucsa irányából Zalaegerszeg felé, amikor eddig ismeretlen körülmények között lesodródott az útról és az árokba csapódva állt meg. A balesetben a jármű 15 éves utasa nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

Egy 27 éves férfi 2018. május 2-án 1 óra 10 perckor Orbányosfán, a Kiskapornaki utcán Opel Corsa típusú járművével az úttestről az árokba sodródott, ahol egy beton hídfejnek ütközött. A balesetben a jármű vezetője nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

A szolgálatot ellátó állomány hat személyt fogott el, közülük négyet bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai járőrök tizennyolc személyt állítottak elő, közülük tizenkettőt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. A szonda öt esetben jelzett alkoholfogyasztást az ellenőrzött járművezetőknél 2018. május 1-jén Zala megyében.

 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.