Kapus nélkül álltak helyt

facebook megosztás

Az országos leány labdarúgó diákolimpia döntőjét az elmúlt hétvégén Székesfehérváron rendezték és a húsz együttes között ott volt a kanizsai NSZC Zsigmondy csapata is.


A Zala megyét képviselő Zsigmondy női focistái kitettek magukért a diákolimpia döntőn

A négy ötös csoport közül a nagykanizsaiak az A jelűbe kerültek, gyulai, kazincbarcikai, pécsi és szolnoki társaságba. A gyulaiaktól a Zsigmondy úgy kapott ki 4-1-re, hogy korán megsérült a kapusuk és innentől a teljes tornán mezőnyjátékos védte a hálójukat. A Kazincbarcikával szemben a nagykanizsaiak 4-3-ra maradtak alul, ugyanakkor a Pécs elleni mérkőzést 2-2 után büntetőkkel 3-1-re megnyerték Király Endre,valamint Simonka Ferenc tanítványai és csoport-harmadikként a 9-12 helyért mehettek. Ott a Szekszárddal előbb 1-1-et játszottak (büntetőkkel 3-1 oda), majd a Barcs 1-0-ra győzött ellenük. A Zsigmondy ezzel a tizenkettedik helyen végzett, nagy sajnálatukra kapus nélkül, ami mindenképpen növeli teljesítményük értékét.

A kanizsai csapat tagjai Szekrény Eszter, Latin Hedvig, Csivre Enikő, Csivre Viktória, Bogdán Gabriella, Molnár Laura és Vízi Szilvia voltak.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.