Lomtalanítás – Négyszáz tonna hulladék gyűlt össze a nemrégiben zárult kanizsai akcióban

facebook megosztás

Négyszáz tonna hulladék gyűlt össze a nemrégiben zárult kanizsai akcióban. Ez mintegy 5600 köbméter hulladékot jelent. Idén a tavalyinál 60 tonnával többet gyűjtött össze a szolgáltató, amely a társasházaknál 450 konténert biztosított, a családi házas övezetekben pedig 1170 címről vitte el a lomot. A tapasztalatok idén is vegyesek.


Felületesen, vagy talán el sem olvassák a közzétett hirdetésünket - véli Császár András, a Viridis Pannonia Kft. logisztikai vezetője

– Felületesen, vagy talán el sem olvassák a közzétett hirdetésünket. Ez vonatkozik az elhelyezhető hulladékoknak a fajtájára is, illetve magára a gyűjtés folyamatára. Ugye be kell jelentkezni előre. A családi házas övezetekben sokan kipakolják előre, ellenőrizetlenül, aztán mennek a telefonálások és a későbbi korrigálások ezzel kapcsolatban. Illetve a társasházi közös képviselőket is kérjük mindig, hogy mérjék fel, mennyi az a hulladékmennyiség, ami várható a hozzájuk tartozó ingatlanban. Ez sem működik sajnos tökéletesen, sok helyről szinte üresen hozzuk el a konténert, de közel 20 helyre kellett pluszban konténert biztosítanunk, amit viszont ilyenkor már nem tudunk díjmentesen biztosítani - fogalmazott Császár András, a Viridis Pannonia Kft. logisztikai vezetője. 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.