Mától lehet szavazni a Fogyasztókért Díj jelöltjeire

facebook megosztás

Jóízűen nyalják a fagylaltot a kiskanizsai iskolások. Nem meglepő, hiszen a Puncs Fagyizó termékei országos hírűek, ezért is szeretik sokan ezt a nyalánkságot.

– Végtelenül jó az, hogy természetes alapanyagokból készül és szívvel lélekkel készíti a házigazda. Ferit már nagyon-nagyon régóta ismerjük az iskolában is, a gyerekek is szívesen járnak ide fagylaltozni. Mindig bátran ajánljuk és hogyha bármilyen versenyben részt vesz akkor szavazunk rá, és most is így lesz, mert nagyon szurkolunk neki, hogy a díjazottak közé kerüljön ő is – fogalmazott Hosszú Ágnes.
 


Jóízűen eszik a fagyit a fiatalok

A Puncs Fagyizó bekerült a megyei napilap internetes oldalán elérhető Fogyasztókért Díj versenyébe. A díjjal az udvarias kiszolgálást, a jó minőséget és a tisztaságot ismerik el.

– Úgy érzem, hogy mind a három kritériumnak megfelelünk, mert próbálunk mindig jót adni. A lányok kedvesek és a tisztaság a legfontosabb. Nagyon szeretném – megmondom őszintén – ha megnyerném, mert a szívünknek az jót tenne és kérem, hogy aki szeret bennünket és szereti a fagyinkat az szavazzon ránk – hangsúlyozta Horváth Ferenc a Puncs Fagyizó tulajdonosa.

A voksolás ma indult el és egészen május 28-ig, délután négy óráig tart. Az olvasóktól csak egy szavazatot fogadnak el.  A győzteseket pedig május 31-én díjazzák.

Ha szavazni szeretne, itt teheti meg »

 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.