Megbukott a kábítószer gyorsteszten egy román férfi az M70-esen

facebook megosztás

Az egyenruhások 2018. május 6-án 9 óra 25 perckor az M70-es autóúton, a csörnyeföldei pihenőnél egy 27 éves román állampolgárságú férfit igazoltattak, aki egy BMW típusú személyautóval közlekedett. A rendőrök átvizsgálták a férfi gépkocsiját, amely során alufóliába csomagolt kábítószergyanús zöld növényi törmeléket és barna színű, gyantaszerű anyagot találtak az utastérben. A rendőrök a sofőrt elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol kábítószer gyorstesztet alkalmaztak vele szemben, ami pozitív értéket mutatott - közölte honlapján a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya kábítószer birtoklása, valamint bódult állapotban elkövetett járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a 27 éves román férfival szemben.

Többször is hangsúlyozni kell, hogy az ittas és bódult állapotban lévő járművezetők kockázati tényezőt jelentenek a biztonságos közlekedés számára. A rendőrség felhívja a járművezetők figyelmét, hogy mások életét és testi épségét is veszélyezteti az, aki szeszes ital vagy kábítószer hatása alatt vezeti járművét! - tette hozzá a szervezet.

 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.