Nehéz, de talán nem reménytelen helyzetben...

facebook megosztás

Maglódi TC – Nagykanizsai Futsal Club 8-4 (3-1)

Futsal osztályozó mérkőzés az NB II-ért, első találkozó. Gyömrő, 100 néző. Vezette: Futó (Deme R., Surin). G.: Rábold (7., 15., 27., 32.), Hollauer (14., 23.), Camin (33.), Horváth R. (39.), illetve Szőke Á. (8.), Nagy T. (25.), Béli (36.), Pesti (37.). Kiállítva: Hollauer, illetve Nagy T. (mindketten a 26. percben)


A kanizsai gólok sorát az NFC színeiben Szőke Ádám (piros mezben) nyitotta Gyömrőn

Fotó: Gergely Szilárd

Bár előzetesen a kanizsaiak éppen attól tartottak, hogy a pesti régió győztesét kapják a sorsoláskor, miután kiderült, hogy tényleg azzal, vagyis a Maglóddal mérkőzhetnek, később talán kissé meg is nyugodtak, mivel a maglódiak soraiban – írjuk így – a rutin is bőven képviseltette magát.

Nos, a kanizsai szurkolók által támogatott NFC nem is kezdett rosszul, s bár a vendéglátók legénysége a 7. percben vezetést szerzett, Bagó Gábor csapata rögtön egyenlített. Az már akkor is nyilvánvalóvá vált, hogy a hazaiak között vannak kimondottan labdaügyes és kombinatív játékosok, Hollauer Balázs, Poncok Csaba és Rábold Richárd időnként igencsak megkeverte a kanizsai védelmet, de az igazi fejtörést az okozhatta, hogy az MTC két gyors egymás utáni találattal 3-1-re alakította a félidőt.

A második húsz percben már 7-2-re is elhúztak Ráboldék, de az a sportág sajátossága, hogy két kanizsai gól után máris sokkal kedvezőbbnek tűnt az állás a visszavágóra (7-4), az utolsó percben viszont még egyszer beköszöntek a hazaiak, így négygólos előnyről várhatják a visszavágót, melyet május 23-án, 19 órától rendeznek a Zsigmondy-csarnokban.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.