Parádés befejezés

facebook megosztás

Látványos fináléval és lézershow-val ért véget az Utca Tánc Fesztivál. A vasárnap esti program zárta a háromnapos kanizsai fesztiválhétvégét. Ezt megelőzően a nagyszínpadon és több más helyszínen, valamint a felvonuláson is bemutatta tudását a mintegy ezer fellépő táncos a művészeti ág világnapja alkalmából rendezett eseményen.

A felvonulást követően, késő délután újra birtokba vették az együttesek a színpadot. A fellépők a táncművészet legkülönfélébb ágait képviselték. – Köszönjük a meghívást, idén is örömmel fogadtuk a felkérést, Ez egy akkora fesztivál, amin öröm részt venni. Ezért köszönjük a szervezőknek, hogy idén is lehetőséget biztosítottak – fogalmazott Tóth István, a Zalagyöngye és Szikrák Táncegyüttes vezetője.


Stíluskavalkád az Erzsébet téren (Fotó: Gergely Szilárd)

A nyárias, szinte kánikulai időjárás sem szegte kedvét a táncosoknak. – Úgy gondolom, a táncosok ebben a nagy melegben nagyon odatették magukat, hiszen ez a nagy meleg tényleg embert próbáló volt. De igyekezett minden tánccsoport a legjobbat kihozni önmagából. A közönséget ez a nagy meleg picit talán megfogta, de azért hála Istennek, kijöttek és megnézték a táncosokat – mondta Lekszikov Csaba, az Eraklin Táncklub Egyesület vezetője.

Az esti fináléra és a lézershow-ra csordultig megtelt az Erzsébet tér, ezrek ünnepelték együtt a táncot és táncosokat.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.