Volt azért presztízse...

facebook megosztás

UFC Nagykanizsa (1.) – Szepetnek SE (5.) 1-1 (1-0)

Megyei I. osztályú labdarúgó-mérkőzés, 26. forduló. Nagykanizsa, 200 néző. Vezette: Kiss N. (Vincze G., Mózsa). G.: Hetesi (31.), illetve Nagy T. (48. - 11-esből)

Nagykanizsa: László Á. - Horváth B., Szabó B., Csáki, Kulcsár O. (Szalai D., 46.), Gerencsér A., Kretz, Horváth D., Hetesi, Horváth P. (Lőrincz, 70.), Kovács Gy. (Péntek, 67.). Vezetőedző: Gombos Zsolt.


Piros és kék, avagy időnként harcos meccset hozott a Kanizsa - Szepetnek összecsapás

Fotó: Polgár László

Időnként kimondottan harcos mérkőzést hozott az UFC Nagykanizsa – Szepetnek SE megyei első osztályú labdarúgó párosítás (mely a napokban elhunyt egykori kiválóságok, Doszpoth Vilmos labdarúgó és Németh Lajos edző emlékére is gyászszünettel kezdődött), a szepetnekieknél „szolgáló” kanizsai játékos „kontingens” miatt ez a találkozó amúgy is pikánsabb a szokottnál. Nos, a pikáns körítés ezúttal is adott volt, bár a listavezető és gyakorlatilag már bajnoknak tekinthető nagykanizsaiak irányították a mérkőzést, a Szepetnek jól állta a rohamokat, szervezetten védekezett. A 31. percben aztán egy mintaszerű akció végén Hetesi Patrik vezetést szerzett a hazaiaknak, a félidőig pedig már nem is változott az állás. Nem úgy a második játékrész elején, amikor a hazai büntetőterületen belül Nagy Tamás ellen szabálytalankodtak tizenegyest érő módon és a sértett értékesítette is a büntetőt. Onnantól aztán a vendéglátók idővel mind idegesebbek lettek, a szepetnekiek pedig még jobban belelkesültek, melyből összességében időnként parázs kis meccs kerekedett. Az eredmény ugyanakkor már nem változott és ahogy az a találkozó végi reakciókból kiderült a Szepetnek SE tartotta mindezt jóval nagyobb tettnek.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.