Az E.on kanizsai ügyfélszolgálatán balhézott egy 60 éves nő

facebook megosztás

Egy 60 éves, nagykanizsai nő őrjöngött idén februárban az E.on nagykanizsai, Zrínyi utcai ügyfélszolgálati irodájában. Kiabált, széket dobált, sőt még a biztonsági őr kezét is megharapta.  A vádemelésig jutott büntetőügy részleteiről dr. Pirger Csabát, a Zala Megyei Főügyészség sajtószóvivőjét kérdeztük.

Egy 60 éves, nagykanizsai nő 2018. február 9-én, a délelőtti órákban jelent meg a nagykanizsai, Zrínyi Miklós utca 32. szám alatt levő E.on Ügyfélszolgálati Irodában. A lakóhelyén tartozása miatt kapcsolták ki az áramszolgáltatást, ezért annak visszaállítását akarta elintézni. Ahhoz, hogy szociálisan rászorult, védett fogyasztóvá nyilvánítsák, a Polgármesteri Hivataltól kellett igazolást kérnie, amit magával is hozott, azonban az hiányosan volt kitöltve, ezért azt nem fogadták el tőle. Emiatt a nő indulatos állapotba került, kiabálni kezdett, a kezében levő nyomtatványokat összegyűrte, majd az asztalról felkapott egy tollat és azt az ügyintéző felé dobta. A kiabálásra megjelent a helyszínen a biztonsági őr, aki megpróbálta őt megnyugtatni.

A nő azonban egyre agresszívebb lett, felkapott egy széket, amelyet az ügyféltérbe dobott, ezután pedig az ügyféltérben levő virágcserepet is felrúgta és több széket felborított. A biztonsági őr le akarta fogni, de a vádlott folyamatosan kiabált, kapálózott, majd a biztonsági őr felé rúgott és a kezét is megharapta. Ezért az őr lefogta, székekre fektette és a rendőrség kiérkezéséig a helyszínen visszatartotta. Az idős nő viselkedése az ügyfélszolgálaton dolgozókban és a jelenlevő ügyfelekben is megbotránkozást és riadalmat keltett. Mindezek miatt a Nagykanizsai Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt emelt vádat a 60 éves asszony ellen a Nagykanizsai Járásbíróságon.

Papp Attila

 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.