Csoportjuk tagjai vitték a prímet

A napokban Grazban egy labdarúgó mini masters tornán vehetett részt az az UFC Nagykanizsa U10-es csapata. A kupa nemzetközi volt, a kanizsaiak a házigazda osztrák csapatok mellett szlovénekkel és az MTK-val is megmérkőzött.

Az UFC Nagykanizsa U10-es együttesének eredményei: FC Admira Wacker - UFC 1-0; SV Hinterberg – UFC 1-3; UFC - NK Slovenska Bistrica 1-1; ASK Voitsberg - UFC 1-2; UFC - FSR 3-1; FC Stadlau - UFC 0-0; UFC - MTK 2-2; UFC - Sturm Graz 0-4.


Az UFC focista növendékei ezúttal sem vallottak szégyent az ausztriai tornájukon

- Kifogástalan körülmények fogadták együttesünket, egyben magas színvonalú tornán volt lehetőségünk részt venni, ahol osztrák, szlovén és magyar csapatok is szerepeltek – mondta el a fiatalok edzője, Visnovics István. - Az 55x35-ös pályán a résztvevők hat plusz egy fős csapatokkal mérkőztek, mi pedig egy olyan csoportba kerültünk, melyben 3-3 győzelemmel és döntetlennel, valamint egy döntetlennel zártunk. A négy közé jutásért a torna házigazdájával, a Sturm Graz-cal játszottunk, mely gárda nyolcas első helyén végzett, nagyarányú győzelmekkel. Sajnos nálunk is jobbnak bizonyultak, megérdemelten jutottak tovább. Úgy érzem, búslakodni nincs okunk, hiszen erős ellenfelekkel szemben sikerült helytállnunk, helyenként szép játékot mutatva, sok passzal, kényszerítőkkel spékelve, önzetlen játékkal, sok helyzettel. Csoportunk erősségét mutatja, hogy a torna első négy helyezettje közül három a mi csoportunkból került ki, lévén a tornát a szlovén Bistrica nyerte, második az MTK, míg harmadik az Admira lett.

Az 5-8. helyen záró UFC legénységének Tóth Gábor, Berkes Barnabás, Láng Zsombor, Lovrek Deján, Bagó Botond, Liplin Bence, Farkas Dominik, Unger Patrik, Szilágyi Milán, Márfi Bence, Varga Dávid, Varga Patrik és Gerencsér Lóránt voltak a tagjai.