Ecsettel írt gondolatok, érzések

facebook megosztás

A Honvéd Kaszinó Városi Színpadjának növendékei nyitották meg Héra-Tokorcsy Ilona festőművész legújabb kiállítását. A tárlatra csaknem 50 olajfestményt hozott el az alkotó. A képeken tájak, motívumok és rengeteg színkombináció látható. A művész könnyen készít képeket ugyanis szinte minden meg tudja ihletni.

Ha három éltem lenne akkor sem tudnám lefesteni. Elég kreatív voltam világ életemben és ha jön egy gondolat, azt lerajzolom. Olvasok valamit és akkor megfog egy téma. Amit nagyon szeretek - kifejezetten - az az őstörténet – mondta Héra-Tokorcsy Ilona, festőművész.


Az elragadó képeket nézik az érdeklődők

A kiállítást Dénes Sándor ajánlotta a közönség figyelmébe. A polgármester beszédében kiemelte: fontos miként őrizzük meg identitásunkat az örökké változó világban, hogy közben frissek és jövőt építők legyünk.

– Héra-Tokorcsy Ilona ilyen alkotó. Aki feltétlen örömmel tekint a világra, mosollyal a szívében, őrizve mindazon értékeket, melyek pozitív értelemben körül vesznek mindannyiunkat – fogalmazott Dénes Sándor Nagykanizsa polgármestere.

A kiállítás június 29-ig tekinthető meg a HSMK Ősze András galériájában.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.