Elkezdődött a főszezon, lehet csúszdázni!

facebook megosztás

Elkezdődött a főszezon, lehet csúszdázni! A Zalakarosi Strandfürdőn a vendégek már újra birtokba vehetik az Adrenalin Csúszdaparkot és a Kölyökstrandot is. Az extrém csúszdákat elsőként a #zalakaros #firstclass elnevezésű lájkverseny győztesei próbálhatták ki.

A csúszdaparkot exkluzív vendégek avatták fel – az a zalaegerszegi osztály (képünkön), amely megnyerte a #zalakaros #firstclass elnevezésű lájkversenyt. A zrínyisek ajándéka egy egész napra szóló V.I.P. csomag volt.– Vártuk nagyon. Egy második osztálykirándulásként tekintünk erre, mindenki nagyon várta ezt – árulta el Belső Mátyás, a Zrínyi Miklós Gimnázium kilencedikes tanulója.

A Zalakarosi Fürdő tavasszal hirdette meg a középiskolásoknak szóló versenyét a Facebookon: a fiataloknak olyan osztályképet kellett készíteniük, amelyen mindenki strandcuccokat visel. Ezután már csak az volt a feladatuk, hogy minél több lájkot gyűjtsenek.– A szülőket bevetettük, különböző oldalakra feltettük a fotót, illetve rengeteg helyen megosztottuk – mondta Pintér Jázmin. – Szerintem még az ország másik felébe is eljutott a képünk.

Ezzel a taktikával több mint háromezer szavazat gyűlt össze. A kanizsai Zsigmondy-iskola tizedikesei (képünkön) ugyan minimális különbséggel lecsúsztak az első helyről, de nincs okuk a szomorkodásra.– A nyertes mellett a második helyezettnek is felajánlottunk egy egynapi belépőt. Egy nagykanizsai osztály annyira jó fotót küldött be, hogy nagyon közel volt ahhoz, hogy megnyerje a versenyt. Úgy gondoltuk, őket szintén meghívjuk ide, a Zalakarosi Fürdőbe a nyár egyik napján majd – fogalmazott Cziráki László vezérigazgató.

A versenyre több mint 120 ezer lájk érkezett. A Zalakarosi Fürdőn a jövőben is folytatódnak a „dilis” programok: júliusban például vízipisztolycsata lesz.

 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.